On se vaan pähkähullua. Dyykattiin tänään erinomaisessa kunnossa oleva jättisipuli, kolme tomaattia, kaksi berliininmunkkia, Viilis, karjalanpiirakoita ja erilaisia luomu- ja tavallisia leipiä repullinen. Tomaatteja olisi ollut vaikka kuinka, mutta eipä sitä viitsi ottaa kuin omiin tarpeisiin. Leipää samaten. Sitä voisi pakastaa, mutta eipä pakastimessakaan ole loputtomasti tilaa, ja pitää jättää muillekin dyykkareille. Usein leivät ovat erinomaisia sellaisenaankin, mutta jos ne tuntuvat kuivuneelta, tapaan käyttää niitä uunissa tai tehdä niistä vaikka lämpimiä voileipiä tai bruchettoja. Dyykkausta olen harrastanut muutaman vuoden ajan, ja aion jatkaa niin kauan kuin syömäkelpoista ruokaa heitetään roskiin.
On se vaan pähkähullua. Dyykattiin tänään erinomaisessa kunnossa oleva jättisipuli, kolme tomaattia, kaksi berliininmunkkia, Viilis, karjalanpiirakoita ja erilaisia luomu- ja tavallisia leipiä repullinen. Tomaatteja olisi ollut vaikka kuinka, mutta eipä sitä viitsi ottaa kuin omiin tarpeisiin. Leipää samaten. Sitä voisi pakastaa, mutta eipä pakastimessakaan ole loputtomasti tilaa, ja pitää jättää muillekin dyykkareille. Usein leivät ovat erinomaisia sellaisenaankin, mutta jos ne tuntuvat kuivuneelta, tapaan käyttää niitä uunissa tai tehdä niistä vaikka lämpimiä voileipiä tai bruchettoja. Dyykkausta olen harrastanut muutaman vuoden ajan, ja aion jatkaa niin kauan kuin syömäkelpoista ruokaa heitetään roskiin.
Kommentit
Lähetä kommentti