Olen tässä huomannut, että kuvanmuokkaustaidoissa olisi vielä parannettavaa, mutta kai se siitä. Eilen tuli kokkailtua vegaanista lasagnea tällä reseptillä:
Resepti tuplattiin, sama tehdä kerralla enemmän. Uuniastiatkin olivat luovia, kuvassa on nimittäin kakkuvuoka. En oikein ymmärrä miksi jokaiselle ruokalajille tulisi olla oma astiansa, jota sitten käytetään kerran kolmessa vuodessa.
Lisäksi opin vastikään, että lasagnelevyjä voi korvata juustohöylällä leikatuilla kesäkurpitsasiivuilla, tällä kertaa kaikkia levyjä ei korvattu kesäkurpitsasiivuilla, vain jotkin kerrokset. Kaksikin astiaa mahtui ihan hyvin uuniin yhtä aikaa, toinen ylemmäs, toinen alemmas.
Jotenkin lasagne sopii hyvin sellaiseen hieman koleaan alkukesän iltaan. Sitä on myös hauska kokkailla seurassa!
Kommentit
Lähetä kommentti