Teinpä aika hyvän keiton mukaellen jostakin nettireseptistä, jota en puhelimella saa laitettua. Ohje meni näin:
- valkosipuleita vaikka useampi lasiastiaan, joka kestää uunin, älä kuori, mutta erottele kuitenkin kynnet, uuni täysille ja 45 min, ai niin ja öljyä vähän + suola ja pippuri
- pilko hieman vähempi määrä valkosipuleita sekä sipuleita sen verran kuin haluat, kuullota sipulit keijussa / öljyssä pannulla, ehkä noin kuusi min, että tulee läpinäkyviä, lisää myös paahdetut valkosipulit
- lisää timjamia 1,5 teelusikkaa
- lisää jalotofu palasina sekaan
- hauduttele ja tarkastele, lisää vegaanista maitoa / kermaa ja vettä niin paljon kuin tarvii, itse laitoin maitoa 1 dl, vettä useamman
- jos haluat, laita parmesan-juustoa lautasten pohjille valmiiksi, kun keitto on kiehahtanut, nosta sitä juuston päälle
- sirauta sitruunamehua
Bon appetit! Hyvät aromit tuli, upea maku paahdetussa valkosipulissa. Sopii muuten lievään flunssaan oikein hyvin.
Lähetetty Windows Phonesta
- valkosipuleita vaikka useampi lasiastiaan, joka kestää uunin, älä kuori, mutta erottele kuitenkin kynnet, uuni täysille ja 45 min, ai niin ja öljyä vähän + suola ja pippuri
- pilko hieman vähempi määrä valkosipuleita sekä sipuleita sen verran kuin haluat, kuullota sipulit keijussa / öljyssä pannulla, ehkä noin kuusi min, että tulee läpinäkyviä, lisää myös paahdetut valkosipulit
- lisää timjamia 1,5 teelusikkaa
- lisää jalotofu palasina sekaan
- hauduttele ja tarkastele, lisää vegaanista maitoa / kermaa ja vettä niin paljon kuin tarvii, itse laitoin maitoa 1 dl, vettä useamman
- jos haluat, laita parmesan-juustoa lautasten pohjille valmiiksi, kun keitto on kiehahtanut, nosta sitä juuston päälle
- sirauta sitruunamehua
Bon appetit! Hyvät aromit tuli, upea maku paahdetussa valkosipulissa. Sopii muuten lievään flunssaan oikein hyvin.
Lähetetty Windows Phonesta
Kommentit
Lähetä kommentti