Siirry pääsisältöön

Tomato and creamy mushroom pasta (VG)

- cut fresh mushrooms, 150 g, I used dried funnel chantarelles, I put them into a lot of water for a while.
- sauté two claws of garlic in oil in a frying pan

- if you use dried shrooms, pour the water away, also cut the shrooms smaller if needed.
- add two teaspoons of balsamico
- sauté for couple of minutes

- boil the pasta, I used butterfly pasta :)
- cut & add add as much fresh tomatoes as wanted
- add 1 dl of water
- add vegan food cream, 0,5 dl is enough, but I put more than that

- add salt, pepper and either fresh or dried basil, I forgot the basil! 😃

Now there is no photo of the ready pasta, as a side product I also got a tiny mushroom salad:

- use extra mushrooms if left 
- slice half an onion 
- add not so much of the food cream
- add salt & pepper, mix, put to the fridge

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Snellmaninkatu

Viikonlopun luvut

Olipas hyvä viikonloppu lukemisten suhteen. Satuin viikolla Kaisaniemessä sijaitsevaan pohjoismaiseen kirjastoon, mikä kultakaivos! Siellä oli todella mielenkiintoisia elokuvia ja mikä parasta, valtava määrä uusia kirjoja, joiden perässä en yleensä kirjastoissa juokse, sillä ne ovat hyvin suosittuja. Nyt sain napattua kuvassa olevat kirjat ja muistaakseni jonkun neljännenkin sekä kolme elokuvaa. Samalla tulee helpommin tutustuttua omaan tai meitä lähellä olevien kulttuurien tuotteisiin. Tuntuu, että Kanadan matkani ja joidenkin pohdintojeni jälkeen kärsin tällä hetkellä angloamerikkalaisen maailman ähkystä ja yritän korvata sitä jollakin muulla. Toisaalta lainasin silti yhden ainakin osin amerikkalaisen kirjan.. Aloitin Katriina Järvisen ja Laura Kolben kirjasta Luokkaretkellä hyvinvointiyhteiskunnassa - Nykysukupolven kokemuksia tasa-arvosta. Minusta tuntuu, että olen lukenut niin paljon vastaavia kirjoja, että tuo ei ollut mikään varsinainen ahaa-elämysten voittokulku min...