Siirry pääsisältöön

Tiedon tammikuu

Tammikuu on kulunut muun muassa tiedon porteilla. Eilisen kirjasaaliin nappaminen aiheutti täpinöintiä, vaikka puolet saaliista onkin luettu jo aiemmin, nyt täytyy vaan kertailla tenttiin.

Muuten, haluaisin saada blogini kuviani hieman isommiksi, kyllähän ne nytkin saa hiukan isommaksi klikkaamalla, mutta haluaisin saada ne lähtökohtaisestikin isommiksi. Onnistuukohan tämä asetuksista vai täytyyköhän minun vaihtaa (taas) blogini mallia? Tämä on aina tällaista hidasta väkertämistä.

Ohoh, tuskailun ja googlailun ja kysymisen jälkeen taisin onnistuakin. En oikein tiedä miksen aiemmin ole tätä pohtinut, en kai vain ole ehtinyt. Päädyin muokkaamaan kuvien kokoa omalla koneella, ihan Paintilla, sopivaksi. Sitten vain testailin ja vaihdoin kuvat blogiin.  Sellainenkin oli jäänyt huomaamatta, että kirjoitusvaiheessa kun kuvaa klikkaa, siitä voi valita kuvan kokoa, laitoin muistaakseni suuren tai erittäin suuren. Levensin myös hieman tekstipalstaa blogin suunnittelutyökalulla. 

Joskus täytyisi tietenkin parantaa tuota itse kameraakin kännykkäkamerasta :D No, kaikkii ajallaan..





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta