Siirry pääsisältöön

Bataatti ja avokado ovat kauniita sanoja


Missä bataatteja kasvatetaan? Ainakin Pohjois-Amerikan eteläosissa niitä syödään. Tämä bataatti tuli luokseni ensin Turusta, kävi sitten Kainuussa ja palasi vielä Helsinkiin. 

Tänään päätin, että se täytyy käyttää johonkin. Googlailin ja löysin Chocochilin vegaaniblogista ohjeen inkiväärillä ja chilillä maustetuille bataattilohkoille, jonka viereen tehdään guacamole. Lisäsin blogin tuohon sivupalkkiin, koska vegaanisia reseptejä on aina kiva löytää. Haluaisin kokeilla myös nutella-tyylistä vegaanista versiota. 

Hyvää oli, seurakin tykkäsi. Eilen rupesin kirjoittamaan tekstiä Länsimaiden illankoitto -dokkarin viimeisestä osasta, koskien protestanttista työetiikkaa, saa nähdä tuleeko siitä julkaisukelpoista. 

Vähän ärsyttävää, sain lisättyä nuo tunnisteet onnistuneesti, mutta sanaa Vegaaninen en saanut muutettua alkamaan pienellä alkukirjaimella.  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta