Siirry pääsisältöön

Kukukukut Madventures -valokuvanäyttelyssä



Messuilla aina mietin, että messukeskukset tai hallit ovat usein nopeasti kyhättyjä rakennelmia, eivät erityisen esteettisiä, tippuukohan katto päälleni. 

No, sain kuitenkin ilmaisliput joillekin jee jee go go -messuille. Olen käynyt ainakin kerran aiemmin messuilla, joten tiedän, että siellä on valtava määrä kaikkea turhaa, jota kukaan ei tarvitse, mutta jos kiertää kaikki pisteet, voi löytää aika paljonkin ilmaista ruokaa. Silloin tällöin jotakin kiinnostavaakin voi osua eteen. 

Jee jee go go -messuilla mielenkiintoisinta oli mielestäni erilaisten retkeilypaikkojen pisteet, kipukoukku-vempaimen kokeilu sekä Madventuresin miesten matkojen videopätkistä still-kuviksi pysäytettyjen otosten näyttely. Tykkäsin myös rapsuttaa alpakkaa tai laamaa, mutta minusta on aika imbesilliä kuljettaa eläimiä pitkiä matkoja, eivät ne lähtökohtaisesti kuulu kuljetusvälineisiin tai messuille. Ihmiselle pieni tepastelu luonnon pariin taas tekee oikein hyvää. 

Kukukukut suhtautuvat kaivosyhtiöiden tiedustelijoihin hieman eri tavalla kuin vaikkapa kansallinen Kokoomus-puolueemme. Hyväkuntoisen näköistä väkeä.

Olen selkeästi ottanut hieman Ruudolf-maisen lähestymistavan blogissani julkaistuihin muiden teoksista kännykkäkameralla otettuihin kuviin:

http://www.youtube.com/watch?v=O2EzKhmURaM

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta