Siirry pääsisältöön

Ranskalainen tomaattikeitto


- sipulia, valkosipulia, kuullota öljyssä
- paseerattua tomaattia, lisää, se on sitä, mikä ei ole murskaa vaan pehmeämpää, mutta miksei murskakin  menisi
- vettä niin, että kattila täyttyy puolilleen
- 4 viipaletta kuutioitua leipää, sinne sekaan vain, esimerkiksi paahtoleipää, laitoin pääsiäislimppua
- mausteet: kasvisliemikuutio, sokeri, timjami, mustapippuri, chili
- keitä vartti, lisää 100 g soijajogurttia, kiehauta

Bon appetit!



Kommentit

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta