Siirry pääsisältöön

Kamera

Tuntuu, että nyt älypuhelimen kameran rajat alkavat totisesti tulla vastaan. Ajattelin marssia johonkin kameraliikkeeseen kysymään käytettyjä digijärkkäreitä, vinkit ovat tervetulleita.

Mikähän olisi järkevä ostos, sopivan edullinen, mutta sellainen, että ikää ja puhtia kuitenkin riittää? Tästä tuli jotenkin mieleen myös Siivouspäivä, joka on lauantaina. Ajateltiin laittaa kirppari pystyyn ja myydä kaikkea muutossa löytynyttä ylimääräistä.

http://siivouspaiva.com/



Kommentit

  1. Käytettynä saa erittäin edullisesti todella hyvälaatuisia järkkäreitä. Esim. Lee Rockwell, joka kuvaa työkseen, ja jonka ajatuksista pidän vaikken itse kuvaaja olekaan, käyttää paljon Nikon D40 koska "siinä on kaikki mitä tarvitaan eikä mitään mitä ei tarvita".

    Lue lisää: http://www.kenrockwell.com/nikon/d40.htm

    Jollain mimmillä Espoossa on juuri nyt tuollainen käytetty runko myynnissä. Mun mielestä 200€ ei ole paljon, mutta varmasti voit siitä vielä tinkiä vähän. Uudet akut näyttäisivät kustantavan 12 euroa. Eipä sillä, yhdellä latauksella kuvaa 1000 kuvaa, tai puolet vähemmän jos käyttää salamaa. :)

    http://viksujaemmi.blogspot.fi/2012/04/myynnissa-nikon-d40-runko-olen-myymassa.html

    Kts. myös http://www.kameralaukku.com/ että saat paremman käsityksen hintatasosta sekä tarjolla olevista kameroista. Tuolla on käsittääkseni alan harrastajia jotka eivät kohtele kameroitaan miten sattuu ja mikä parasta patologia uusien vimpaimien ostajia joten rahoittavat niiden hankinnan myymällä "wanhaa" tavaraa monasti melkein puoli-ilmaiseksi.

    Tuolta löydät varmasti haluamasi optiikan ja liiankin paljon neuvoja aloittelevalle järkkärikuvaajalle.

    Ja jos päätät ostaa ton D40:n ja haluat siitä aikanasi luopua, tee mulle tarjous josta en voi kieltäytyä.


    Yst. terv.,

    Kitty I

    www.lily.fi/blogit/i-am-kitty-i

    VastaaPoista
  2. Kiitos ystävällisestä vinkistä Kitty :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta