Siirry pääsisältöön

Blogiani voi tukea mainosten avulla

Jos jolla kulla on tarvetta liittyä WWF:n kummiksi alkaen kuuden euron kuukausittaisella tuella tai tarvitsee kirjoja tai pokkareita, samalla voit tukea rahallisesti tätä blogia. Nimittäin jos joku menee tämän blogin kautta ostoksille, saan pienen palkkion jokaisesta ostoksesta.

Kävin katsomassa mitä pokkareita Akateemisen verkkokaupassa on tarjolla, itse saattaisin suositella esimerkiksi New Yorkissa asuvan Paul Austerin Sunset Parkia ja Katja Ketun Kätilöä. Auster on naimisissa norjalaisperäisen Siri Hustvedtin kanssa. Hustvedtiltä olen lukenut ja suosittelen esimerkiksi The Shaking Woman or A History of My Nerves.

Usein tulee pohdittua sitä, kannattaako uusia kirjoja juurikaan ostaa. En ole kuitenkaan omistani luopunut, ehkä ne rakentavat identiteettiäni. Mitään hillitöntä kirjastoakaan ei olisi tarkoitus rakentaa. Toisaalta rakastan kirjoja, joten kukapa tietää.

Voisin myös laittaa Hyvinvoinnin verkkokaupan mainoksia blogiini, mutta haluaisin laittaa yksittäisistä tuotteista, en ole vain siinä vielä onnistunut. Katsotaan miten käy.

Lisäsin vielä yhden mainoksen, Finnish Design Shopia olen mainostanut blogissani aiemminkin. Tällä kertaa mainostan ulkotuoleja, vähän niin kuin sesongin mukaan. Kävin tsekkaamassa tuolit, hinta on kohtuullinen, tuotteet ovat vanhoja ja perinteikkäitä, valmistusmaa Ranska. 1800-luvulla nämä kokoontaitettavat tuolit olivat limonadimyyjien suosiossa.

Tämä teksti eroaa muista teksteistäni siinä, että kerron tässä blogini mainoksista, niiden toiminnasta ja siitä, kuinka blogiani voi tukea taloudellisesti tällä hetkellä. Hiukan siis tällainen meta-teksti.

Kuva: Fermob



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta