Siirry pääsisältöön

Paprika ja kesäkurpitsa

Viljelyhomma on selvästi lähtenyt hieman hanskasta. Reissussa piipahdimme myös Levillä, josta en muuten niin kauheasti välitä, mutta Levin K-kauppa se vasta hämmensikin, siellä oli aika paljon tuotteita, joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Joka tapauksessa siellä myytiin myös kesäkurpitsan siemeniä, jotka nappasin mukaani. Niitä en ole vielä ehtinyt istuttaa, mutta sen sijaan istutin kaupan paprikan siemenet jokin aika sitten. Siis ihan siitä paprikasta napsin sisältä siemenet.

Laitoin siemeniä reilusti, jotta edes jotkut taimet nousisivat, yllätyksekseni taimia nousikin noin 15, huh. Muistaakseni paprikoista voi tulla kasvaessaan puolimetrisiäkin, joten täytynee luovuttaa osa taimista kavereille. Ensin laitoin siemenet itämään pikkulaatikkoon, yhden pikkuriikkisen taimen siirsin jo omaan ruukkuun, paprika ilmeisesti tarvitsee aika suuren ruukun. 

Salaateilla tilanne on se, että osa niistä on lähtenyt kasvamaan uudestaan, osa ei vielä. Mihinhän tämä viljelykesä vielä minut vie.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta