Siirry pääsisältöön

Vegaanijuhlaa Punavuoressa


Olin paristakin blogista lukenut kiinnostavista ravintoloista ja kahviloista Helsingistä. Päätin itsekin eilen seurani kanssa suunnistaa Punavuoreen kasvis- ja vegaanisten herkkujen perään.

Ensin nautimme vegaaniset falafel-pitaleivät Fafa's:issa, huhut olivat totta, ihan älyttömän hyvää, hinta taisi olla noin 7,50, kohtuuden rajoissa?

Sitten päätimme, kuten monet muutkin, napata vielä Kiposta frozen yogurtit eli jäiset jogurtit vai mitkä ne sitten olisivat suomeksi. Kippo olikin hiukan tyyriimpi, ei liian usein uskalla mennä. Pienin vaihtoehto maksoi normaalina muistaakseni 3,90 ja soijana 4,90, saa korjata jos muistan väärin.

Päälle tuli tosin kolme täytettä, jotka sai valita. Otin mansikoita, pähkinärouhetta ja tummaa suklaata. Mistähän suklaa tulee? Jugurttijäde oli myös tosi hyvää!

Fafa'sin kohdalla mietin, että omistavatko nuo muualta saapuneet jampat paikan, ja onko se aina ollut heidän omistuksessaan, vai ovatko he ostaneet sen myöhemmin joiltakin muilta? Tietenkin aina kiinnostaa miksi he ovat juuri Suomeen saapuneet, kauhean mielenkiintoista. Eloisa paikka, kivat musat.

Ja tämä teksti ei ole mikään mainos, tai en ole tästä mitenkään hyötynyt, haluan vain julistaa vegaaniuden mahdollisuuksia ravintolamaailmassa ja sitä kautta pelastaa maailman.

Kommentit

  1. todella hyvää safkaa noista paikoista saa!toivois et vegaaniruoka valtavirtaistuis laajemminkin ja olis siten helpompi valinta kiireistä arkea eläville,vaikkapa lapsiperheille.toivoisin kasvisruokavalioon siirtymistä pelkästään kestävään,oikeudenmukaiseen ja eettiseen elämäntapaan pääsemiseksi vaikkei se niin hyvää oliskaan mut ku vegaaniruoka vaikkapa noissa paikoissa on vielä kaiken lisäksi herkullista!

    VastaaPoista
  2. No sepä se, kiva kun kommentoit :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta