Siirry pääsisältöön

Vaalit Saksassa


Saksassa on ymmärtääkseni tulossa eduskuntavaaleja vastaavat vaalit syksyllä. Puolueita, jotka mainostavat: SDP, liberaalit, vihreät, piraatit, radikaali vasen. Ilmeisesti vaaliliitossa ovat vihreät ja demarit, liberaalit ja keskusta (?). Olisi kiva mielenkiinnosta tietää hiukan enemmän, mitä kukin täällä ajaa. Radical Links kiinnostaa etenkin, kun Suomessa ei sellaista ole. Itse olen miettinyt jotakin Uutta Vasemmistoa, vaikka sellainenkin on Suomessa ehkä useastikin ollut. Ärsyttää esim. vasemmistonuorten lehden nimi Glasnost (onko kirjoitettu oikein?). Jospa pääsisi Saksan politiikasta juttelemaan vielä. Ilmeisesti nuo kaksi vaaliliittoa ovat aika tasaväkisiä täällä tiedustelujen mukaan.
Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

  1. Tosissaan vapautta,tasa-arvoa ja lisää mahdollisuuksia heikossa tai alistetussa asemassa oleville ajava ei-populistinen vasemmistopuolue kiinnostaisi,neukkunostalgia ja poliittiset broilerit ei.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta