Siirry pääsisältöön

Lone in Helsinki

Hassua, miten voi matkustaa viikkokausia yksin kokematta juurikaan yksinäisyyttä, mutta Helsingissä koen, että voi kokea yksinäisyyttä ihmisten parissa ja hyvin monella tapaa. Matkalla tuntuikin jännältä, että kaupunkina ei Helsinkiä kaivannut, koska siihen ei ole tunnesidettä. Tuntuu, että täältä on vaikea löytää luontevaa, mutkatonta ja tasa-arvoista olemista. Nyt nuoret muutenkin voivat huonosti, en tiedä kummasta se johtuu, mutta elämä ja arvot täällä ovat kovia. Kuvasta tulee vähän mieleen kummitus- tai kulissikaupunki.
Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

  1. Tule Vaassaan! Itseasiassa minun "ikänsähelsingissä" asunut kaveri sano, että Helsingissä sitä kehittää itselleen kuoren, eikä päästä helposti lähelle ja että hän ei voi tajuta, miten me lappilaiset otetaan heti niin mutkattomasti vastaan vieraat ihmiset.

    VastaaPoista
  2. Lapissa on se mahollisuus, sinne palaamista usein mietin, valkoiseen Vaasaan kyllä en kuitenkaan kaipaa, vaikka siellä vietetyt vuodet ihan ok olikin, jotenkin se henkinen ja poliittinen ilmapiiri laittoi aikoinaan lähtemään. Joo Helsingissä monet ennen kivat muuttuu oudoiksi kilpailun ja juurettomuuden ja ihan arkkitehtuurin ja epäviihtyisyyden vuoksi. Aika näyttää, mikä suunta on, niitä voi tulla vielä useitakin sitä punnitessa, että mihin ehkä haluaisi kokonaan asettua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta