Siirry pääsisältöön

Nokkos-frittata


No niin, kokeilin ekaa noista 30:sta kasvisreseptistä, eli frittataa, tietenkään  en laittanut swiss chardia eli lehtikaalia tms, kun sitä ei ollut, vaan kesällä keräämääni nokkosta, jonka ravintoarvot ovat siis huippuluokkaa. Sen huomaa ravitusta olostakin sitä syötyään. 

"Nokkosella on hyvä ravintoarvo, piitä 60 kertaisesti verrattuna lehtisalaattiin, C-vitamiinia viisi kertaa enemmän kuin appelsiinissa, rautaa seitsenkertaisesti verrattuna pinaattiin ja kalsiumia kolminkertaisesti verrattuna maitoon. Ja ei maksa mitään!"

Antakaa kanoillekin tsänssi, ja käyttäkää luomu-munia, jos varaa on. Ja älkää laittako ainakaan muovikauhaista pannua uuniin :) Ja toisaalta tarviikohan kuitenkaan sekä levyä että uunia, jompi kumpi riittänee.

Olisi voinut tehdä vielä isommankin kuin kuuden munan ehkä, tai en tiedä. Söin puolet ja puolet lounaaksi huomenna. Omat eväät parhaat eväät!

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta