Siirry pääsisältöön

Uusia matkasuunnitelmia


Hassua, kuukausi sitten taisin vielä olla edellisellä matkallani, mutta jo siellä, tai kotiin tultua, rupesi viriämään ajatus uudesta matkasta, joka sijoittuisi ensi keväälle, ehkä alkaisi jo maaliskuussa. Pituus voisi olla yksi tai kaksi kuukauttakin. Ensimmäinen idea oli, että koska pidin Italiasta todella paljon, ja sitä en ole vielä niin läpikotaisin tutkinut, niin voisin junailla sinne pidemmäksi aikaa. Kiertelisi hieman ja varmaan vaan nautiskelisi elämästä. Onkohan Interrail-lippu voimassa talviaikaan tai keväällä?

Toisaalta matkan suunnittelu lähti tänään ihan käsistä, entä jos lähtisikin kauemmas? Junalla Venäjän halki Kiinaan? Indonesiaan ja Australiaan? Toisaalta saattaa olla, että tulevaisuudessa sinne suunnalle olisi toinenkin matka tulossa, ehkä reippaan vuoden, puolentoista vuoden päästä, mutta eiköhän sitä tutkittavaa riittäisi siltikin.

Joka tapauksessa olen innostunut jo pelkästä ideasta ja etenkin ilmastonvaihdoksesta, kun nytkin sormia palelee näppäillessä. Yksi kaverikin jo hieman innostui ajatuksesta, saa nähdä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta