Siirry pääsisältöön

Lappi-ikävä

Lueskelin tuossa Vivvin blogia, johon pääsee tämänkin blogin sivupalkista. Vivvi on kotoisin Tornionjokilaaksosta, mie olen myös Lapista, tämä asia yhdistää meitä varmaan aika lailla. Vivvi on paluumuuttamassa tj-laaksoon pian opintojen päätyttyä. Itsellä sama tulee useinkin mieleen

Tuntuu, että ainakin jonkinlainen tukikohta siellä pitäisi olla. Katsoin kuvaa Vivvistä tulvajoen rannalta ja mietin, tuollainen miekin olen. Tykkään asua suurten luonnonvoimien läheisyydessä, siinä omat asiat asettuu mittakaavaansa. 

Se, mikä Lappiin vetää, on jotakin alkuvoimaista, siellä ne juuret on. Se on monella tavalla yllättävää itsessä, koska olen aina ollut kahviloissa luuhaaja, uuden katsoja, matkalainen. Mutta molempiakin voi hyvin olla, eri asia miten ja missä elämänsä elää. 

Piti ihan kirjoittaa blogiinkin asti tästä, että saa muodostettua suunnitelman. Nyt aluksi päätän, että ensi keväänä kun on paremmin aikaa, teen Lappi-reisun. Ehkä jo maaliskuulla. Se vois olla vähän pidempikin, vaikka viikkojakin. Voisi kuvata, kirjoittaa, ehkä opiskellakin jos niikseen tulee. 

Tuttuja on siellä suunnalla, joten voisi kiertää niiden luona, ehkä jossain kämpässäkin olla pohjoisempana. Siellä voisi sitten saada tarkennusta tuleviinkin Lapin suunnitelmiin. Semmonen alkumatka. Joo kyllä mie tykkään tästä ideasta. Ja mikä sen parempi ko Lappi kevätsääsä. 

Kommentit

  1. Mieki tykkään siitä ajatuksesta, että saan olla tulevaisuudessa lapissa, mutta tarvittaessa pääsee myös pois. Välistä niin pitääkin tehdä, ei saa kuitenkaan mökittäytyä. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta