Siirry pääsisältöön

Palak paneer nokkosella ja tofulla




Eilen tuli syömävieraita, en meinannut millään keksiä, mitä laittaisin. Sitten muistin, että kerran tein ihan onnistunutta palak paneeria, jossa pinaatti vaihdettiin nokkoseen. Päätin kokeilla sitä, ja hyvinhän se onnistui!

Ensimmäisessä kuvassa kiehautetaan nopeasti vedessä nokkonen, jonka olin viime kesän alussa pakastanut.

Reseptin otin Leuhkoista eväistä: http://leuhkatevaat.blogspot.fi/2013/01/kas-lempiruokaani-palak-paneeria.html

Aivan kaikkia mausteita en laittanut, chilin määrän puolitin yhteen chiliin varmuuden vuoksi, pinaatin korvasin siis nokkosella ja juuston jalotofulla.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta