Siirry pääsisältöön

Kirjojen kierrätys on kivaa















Kirjat vain tulevat luokseni. Aluksi suhtauduin Paholainen pukeutuu Pradaan -kirjaan hieman siten, että tämä nyt on jotain hömppää, mutta kirjahan on suoraan kuin monen työelämän alkutaipaleella olevan nuoren naisen kynästä, tuollaisen voisi kirjoittaa Helsingistäkin pienillä lievennyksillä! Sitä paitsi New Yorkin muotieliitin kritiikki on purevaa. Hyvältä vaikuttaa.

Liettualaisen Romualdas Granauskasin kirja on erään natiivin mukaan klassikko, jota luetaan kouluissa. Olen asunut Vilnassa, joten kyllä vain kiinnostaa:


"Kairene-muori elää yksinäistä elämää mökissään Kalmistonmäellä. Vanha kylä on hävitetty, uusi taajama loskaisine teinee ja töykeine ihmisineen on kilometrien päässä puuttoman maiseman takana.
Liettualainen kirjailija Granauskas kuvaa vanhan maaseudun katoamista ja sen mukanaan tuomia ilmiöitä, alkoholismia, juurettomuutta ja piittaamattomuutta työstä ja ihmisistä."

Shapiron kirja taitaa olla uudelta mantereelta.

Teksti muuten on ulkoasultaan nyt jotenkin oudosti, mutta en myöskään saa sitä korjattua. Pahoittelut! Lisäksi muuttelen blogin otsikon fonttia, vaikka oikeasti pitäisi keksiä blogille nimi, mutta omapahan on sivuni. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta