Siirry pääsisältöön

15 000


Nyt on muuten mennyt blogin katseluissa 15 000 raja rikki, minusta se kuulostaa paljolta, varmaan joku muukin on katsonut kuin minä. Muutama tuttu on maininnut seuraavansa blogia, mutta muuten en kyllä tarkkaan tiedä, ketkä tätä seuraavat. 

Blogin tilastojen mukaan ykkösmaita ovat Suomi, Yhdysvallat ja Saksa. Selaimista käytetään eniten Chromea ja Safaria, käyttöjärjestelmistä yleisin Windows, Linux vain neljällä prosentilla :D

Yleisesti olen huomannut, että esimerkiksi reseptejä varmaankin käytännönläheisistä syistä luetaan aika paljon, tietysti myös provosoivia tekstejä, vaikka ainakin alkuperäinen idea oli pitää tämä blogi "kivana" blogina ja syytää ajatuksia enemmän toiseen blogiin tai muualle. Toisaalta ei sitä halua mitenkään lukittautuakaan. 

Blogiin tullaan aika paljon Googlen kautta, usein ihan järkevillä hakusanoilla. Toki vieläkin kiinnostaa nämä satunnaisemmat lukijat, jotka eivät ole tuttujani, jos olet sellainen, niin kerro ihmeessä kuinka tänne päädyit, ja oletko seurannut blogia pidempäänkin. 

Teemoista voi jotain katsoa noiden tunnisteiden perusteella, näemmä tulee kirjoiteltua eniten tunnisteilla Helsinki, inspiraatio, kesä, ekomatkailu ja kulinarismi, vaikka vähän hassu tunniste tuo viimeinen onkin. 

Mutta itselleni jatkan tekemistä tulevaisuudessa, nykyään tulee otettua kuvia myös digijärkkärillä välillä, tosin puhelin on useammin mukana. 

Noin puolitoista vuotta olen bloggaillut, sitä ennen harkitsin kyllä hyvin pitkään. 

Blogin nimistä kertoo ehkä jotakin se, että halusin aluksi laittaa vain jotkut, jotka eivät rajoita yhtään, tarkoitus on ollut muuttaa niitä myöhemmin, mutta eipäs niinkään ole vielä käynyt. Tuon yleismaailmallisempia nimiä ei ainakaan voisi olla :D Siinä mielessä ihme, että kukaan tänne edes löytää. No, nimiäkin saa ehdottaa, en kyllä lupaa silti niitä vaihtaa. 

Mutta mitäs tässä nyt muuta, mukavia lukuhetkiä tulevaisuudessakin, jos joku tykkää seurailla!




Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta