Siirry pääsisältöön

Valokuvakorttiprojekti: teemana tanssi

Kameran hankinnan myötä on kehittynyt pieni projektikin. Aion painattaa kierrätyspaperista tehdyille korteille ottamiani valokuvia (digijärjestelmäkameralla), teemana on tanssi, kuvan kohteina erilaiset tanssijat. Ensimmäiset kuvat onkin jo otettu, tanssilajina on streetjazz, niitä ei ole ainakaan vielä täällä blogissa nähty. 

Suunnitelmissa on kuvata vielä ainakin yhtä tai kahta balettitanssijaa sekä kolmattakin lajia, miksei useampaakin. Sen jälkeen painatan pienehkön painoksen korteista ja pistän ne myyntiin, hinnasta en tiedä tarkkaan vielä. koska täytyy laskea kulut sun muut. Mikäli korteista jäisi jotain käteenkin, olisi tanssijoitakin kiva kiittää pienellä palkkiolla. 

Täälläkin voi ilmaista kiinnostuksensa kortteja kohtaan, yhtenä vaihtoehtona mietin rahoituksen keräämistä etukäteen jonkin yhteisörahoituspalvelun kautta, toisaalta en tiedä onko se tarpeellista, kun projekti on kuitenkin toistaiseksi todella pieni. 

Saa suositella mieluiten pienehköjä tai keskikokoisia painotaloja, jotka painavat hyvää jälkeä kierrätysmateriaaleista tehtyihin kortteihin. Tästä varmaan myöhemmin lisää. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta