Siirry pääsisältöön

Cholo - meksikolaista katuruokaa

Väittäisin, että hyvä ruoka voi vetää vertoja hyvälle seksille. Ja hyvää nimenomaan meksikolaista ruokaa ei ole aina helppo löytää Suomesta.

Olin kävellyt meksikolaisen katukeittiön Cholon ohi monta kertaa aikeissa joskus astua sisään. Nyt olin muuten seudulla liikkeellä ja päätin astua sisään. Viime kertaiset meksikolais- tai katukeittiökokeilut ovat olleet epäonnistuneita, Turussa söin jotain ällöä lötköä liian suurta rullaa, Kalliossa viimeksi ruoka oli pahaa ja lisäksi paikka kärysi aikamoisesti, ei mikään elämys.

Cholossa pyysin jotain pienehköä liian suuren annoksen pelossa. Otin kasvis-tacoja medium-salsalla. Tacokuoret olivat ihania pehmeitä, ehkä itsetehtyjä lättyjä? Otin juusto-vaihtoehdon koska nyt tuntui olevan sen paikka.

Mukana oli itsetehtyä guacamolea, papuja, sipulia, tomaattia, limeä, korianteria..

En osaa makuja niin eritellä, mutta kaikki vain oli kohdillaan!

Annoksen hinta oli hieman alta kympin ja listalla oli myös burritoja yms. Ja nuoret, iloiset, meksikolaiset oletan, paikanpitäjät ovat varsin valloittavia!

Cholo, Lönnrotinkatu 12


Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta