Siirry pääsisältöön

Tossutilauksia

Sen verran alkaa kohta varpaat tulla pehmeistä balettitossuista esiin, että on kai pakko tilata uudet, nykyisillä onkin tanssittu jo todella kauan. Olen kyllä sitä koulukuntaa tossuissa, että loppuun asti käytetään, siis todella loppuun.

Tykkään lueskella Dance Magazinea, löytyy esimerkiksi Kallion kirjastosta lainaan, tossut löytyivät sieltä.

Hieman tietysti epäilyttää tilata netistä, mutta edulliset hinnat ja hyvät valikoimat kiinnostavat, voi kyllä olla, että menen vaikkapa Piruettiinkin paikan päälle katsomaan tossuja.

Tossut ovat myös kokopohjalta nahkaa, eikä kaksiosaiset, joita olen nyt muuten käyttänyt, mutta voisi kai sitä vaihteeksi noitakin kokeilla.


Kuva blogista Jayne Kitch
Piruetissakin näyttää olevan vastaavia Katzin tossuja, Hmm, ehkä kuitenkin pitää käydä paikan päällä kokeilemassa, kun kokojutuista ei oikein koskaan tiedä. Jee, tulee asiaa Piruettiin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta