Siirry pääsisältöön
Vihdoinkin hauskaa luettavaa marraskuuhun.

Ensin yritin löytää lainauksen, jossa puhuttiin siitä, kuinka tietää, että rakastaja on tosissaan jos hän saapuu tuulisellakin säällä, mutta sitä ei nyt löytynyt, joten nappaan jonkun toisen mainion:

"Sei Shonagon kirjoittaa

Kiusallisia asioita

Mies, jota rakastaa tulee humalaan ja alkaa toistaa itseään.
Kun on puhunut jostakusta tietämättä, että tämä saattaa kuulla. Tämä on noloa vaikka kyseessä olisi palvelija tai joku muu muu täysin merkityksetön henkilö.
Mies joka lausuu omia runojaa (ei erityisen hyviä) ja kertoo, miten niitä on ylistetty - todella noloa.
Kun makaa yöllä hereillä ja sanoo jotain seuralaisllleen, mutta tämä onkin nukahtanut."

Tietenkin näin luokkatietoisena henkilönä huomio kiinnittyy palvelijan sättimiseen ikävästi tai koko palvelija-systeemiin.

Mutta ihanaa luettavaa tämä kirja, kansikin on niin kaunis, tällaista kaikkien pitäisi lukea marraskuussa!Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta