Siirry pääsisältöön

Eettisiä ja ympäristöystävällisiä pieniä painotaloja tiedossa? Ei tarvitse olla Etelä-Suomessa

Pystyn viimeinkin etenemään korttiprojektissani. Kirjoitinkin siitä joskus, aion painattaa pienen erän järkkärillä kuvattuja kortteja kierrätyspaperille ja kokeilla myydä niitä.

Ainakin alunperin tarkoitus oli kuvata ensimmäiseksi tanssiteemaiset kortit, yhden niistä varmasti painankin, mutta mallien suhteen on tullut hieman mutkia matkaan, joten mietin vielä yhdistäisinkö tuon valmiin street dance -teeman vaikka yleiseen kaupunkikulttuuri-teemaan..?

Korttien yksittäishinnaksi tulee painatuksen hinnasta riippuen joitakin euroja, ajattelin jonkinlaista minimihintaa, muuten saa maksaa mitä haluaa.

Ennakkotilauksen tästä kortista voi jo tehdä sähköpostiosoitteeseen kuvienblogi@gmail.com

Tässä ensimmäinen Streetdance-teemainen kuva, josta kortti painetaan. Malleina toimivat kaverini.

Niin ja omasta valokuvaamisestani on hyvä tietää, että olen kiinnostunut harrastelija, en ammattivalokuvaaja :) Kuvaan EOS 70 D:lla.

Ja tosiaan otsikon mukaisista painoista saa vinkata.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta