Siirry pääsisältöön

Kuvien blogi ottaa kantaa kevään vaaleihin

Kuvien blogi tarkkailee myös yhteiskuntaa, vaikka usein kepeä onkin, niin kuin elämäkin. Ajat kuitenkin erityisen sellaiset, että politiikan merkitys korostuu.

Uudellamaalla äänestän ja tuen Mai Kivelää (vas), Vaasan vaalipiirissä tuen Matti Tuomaalaa (sit. vihr.).

Olen muutenkin siivonnut lukuluetteloa ja lisännyt sinne vaalisivut nyt muutamaksi kuukaudeksi.

Itse asiassa Matin ja Main tavoitteet ovat hyvin samankaltaisia, molemmat painottuvat periksiantamattomasti ympäristökysymyksiin, jotka ympäristökriisin selvittämiseksi ovat aivan oleellisia. Lisätietoa löytyy nettisivuilta, molemmilla ehdokkailla myös facebook-sivut.

Mitä te lukijat pohditte vaaleista? Itse ajattelen, että tämä perussuomalainen, kokoomuslainen ja keskustalainen Suomi on jo aika nähty ja edustaa taantumuksellisuutta. Nykyinen vaalikausi ei ole ollut mukavaa aikaa elää täällä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta