Siirry pääsisältöön

Vegaaniset tennarit?

En tiennyt aiemmin, että nahkatuotteisiin liittyy myös hyvinkin paljon epäeettisyyksiä, ja eläimiä tapetaan ja kohdellaan esimerkiksi Intiassa aika karmein tavoin pelkästään nahan vuoksi, joten olen saanut motivaatiota hoitaa tulevaisuuden hankinnat mahdollisimman nahattomasti. Eikä se nahkakaan sen ikuisempaa ainakaan tennareissa ole, nykyiset ovat kestäneet kohta pari vuotta ja alkavat olla jo aika entiset.

Pikkuhiljaa etsin siis vegaanisia, kivoja tennareita. Heluna Shopista löysin tällaiset, mutta en ole vielä kokeillut. Onko vinkkejä? Kengät Veg Supreme Black.


Veg Supreme Black

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta