Siirry pääsisältöön

Ravintolapäivän suosituksia: Kasvistortilloja Liisanpuistikolla

Blogi on ollut vähän hiljainen. Yksi syy siihen on se, kun kirjoitan usein päivityksiä puhelimella, ja oma puhelimeni on taas vaihteeksi huoltokunnossa.

Mutta huomenna on taas ravintolapäivä ympäriinsä, itse olen mukana tekemässä kasvis- ja ehkä myös vegaanisia tortilloita Liisanpuistikolla, Krunikassa. Tämä tuli hieman äkkiä, joten improvisoidaan ja moni juttu saattaa vielä muuttua, mutta tervetuloa :)

http://www.maplantis.com/map?event-map=55599b8ace159ea65aa92602&event-id=55ce8427e4b01246b21c524e


Varmasti myös paljon mukavia vegaanisia vaihtoehtoja löytyy. Kuva jouduttiin lainaamaan Telegraph-lehden sivuilta.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta