Siirry pääsisältöön

Loppuvuodesta

Huh huh. Vetamaton olo, kun ei vain tulisi kipeaksi.

Jain pitkasta aikaa hetkeksi pois Facebookista, se tekee hyvaa etenkin tallaisena aikana kun jotenkin kaikki tiivistyy ja monia juttuja pitaisi saattaa paatokseen.

Aika ei varmaan edes riita kaikkeen, mutta pitaa juitenkin yrittaa sopivasti. Kuitenkin helpottaa kun asioita saa ruksittua pois listalta. On sellainen jarjestelyn aika. Samalla kevaalle on muodostunut joitain suuntaviivoja.

Tuollaisessa reissussa sita ei aina muistakaan mita kaikkea arki voi olla. Ja se miten kuitenkin onnistuisi aina sopivassa kohti loysaamaan. Keho tarjoaa niin paljon tietoa.

Samalla tana syksyna on menossa sellaisia asioita, jotka saavat itkemaankin, kai onnesta. Kannattaa uskoa hullun lailla. Mutta missa kaikessa pitaa uskoa? Elama hammentaa. Ensi vuonnakin voi olla luvassa yllatyksia, jannittaa jo. Nama on jotenkin tarkeita vuosia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta