Siirry pääsisältöön

Spell


Makasin sängyssä ja kuuntelin kuulokkeilla musiikkia tietokoneeltani. Miten voisin kirjoittaa viime vuosista? You keep me under your spell, you keep me under your spell, kappaleessa lauletaan.

Spell, taika. Niin. Sehän viittaisi siihen, ettei asian tiedollinen puoli välttämättä koskaan selviä. Silti olen käyttänyt vuosikausia siihen, miten saisin selville enemmän. Enempää en kuitenkaan ehkä haluakaan tietää.

Heitä pöly ilmaan ja päästä se vapaaksi.

Nämä vuodet, olimme kasvamassa aikuisiksi. Kukaan meistä ei sitä ollut, vaikka ulkopuolelta niin olisi saattanut arvellakin. Joskus niillä, joiden sisällä on eniten kysymyksiä, on paksuimmat ulkopuitteet.


Kappale on soinut jo monta kertaa uudelleen, mutta laitan sen uudelleen koska sen kuunteleminen tuntuu jotenkin huulissakin. Yhtäkkiä tunnen oloni varmaksi ja kevyeksi, alan olla koko ajan varmempi tästä.  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta