Siirry pääsisältöön

Spell


Makasin sängyssä ja kuuntelin kuulokkeilla musiikkia tietokoneeltani. Miten voisin kirjoittaa viime vuosista? You keep me under your spell, you keep me under your spell, kappaleessa lauletaan.

Spell, taika. Niin. Sehän viittaisi siihen, ettei asian tiedollinen puoli välttämättä koskaan selviä. Silti olen käyttänyt vuosikausia siihen, miten saisin selville enemmän. Enempää en kuitenkaan ehkä haluakaan tietää.

Heitä pöly ilmaan ja päästä se vapaaksi.

Nämä vuodet, olimme kasvamassa aikuisiksi. Kukaan meistä ei sitä ollut, vaikka ulkopuolelta niin olisi saattanut arvellakin. Joskus niillä, joiden sisällä on eniten kysymyksiä, on paksuimmat ulkopuitteet.


Kappale on soinut jo monta kertaa uudelleen, mutta laitan sen uudelleen koska sen kuunteleminen tuntuu jotenkin huulissakin. Yhtäkkiä tunnen oloni varmaksi ja kevyeksi, alan olla koko ajan varmempi tästä.  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta