Siirry pääsisältöön

Airbnb: eka kerta

Ekat airbnb-vieraat lähtivät juuri. Hyvä kokemus. Hintana mulle oli nyt muodostunut 63 e, josta palvelumaksuina meni ilmeisesti kaksi euroa.

Kyllä siihen työtäkin piti tehdä. Varmasti kuusikin tuntia meni profiilin luomiseen ja isoon siivoukseen.

Oli hassua katsoa omaa kämppää vieraiden silmin. Myös uusien ihmisten tapaamista jännitin hieman, vaikka aivan tavallisia ihmisiä he tietenkin olivat.

Vielä ainakin näillä näkymin on tulossa toiset vieraat. Parannettavaakin aina keksisi, vuodesohva ei ole maailman paras sänky, yhteen valaisimeen pitäisi vaihtaa lamput sekä kahvinkeittimen voisi ehkä joskus päivittää.

Mietin, tasaantukohan työn määrä seuraavien vieraiden kohdalla, en usko, että sitten tarvii niin hyvin siivota.

Airbnb:ssä kannattaa muistaa, että vuokranantajalta pitää kysyä lupa jos vuokraa koko asuntoa. Myös muuten kannattaa tutustua ohjeisiin ym.

Itse ajattelin nyt muutaman kerran kokeilla, mutta en mitenkään villisti ruveta hullun lailla majoittamaan. Itse en ole kauhean sosiaalinen, mutta se on tässä varmasti avuksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta