Siirry pääsisältöön

Airbnb: eka kerta

Ekat airbnb-vieraat lähtivät juuri. Hyvä kokemus. Hintana mulle oli nyt muodostunut 63 e, josta palvelumaksuina meni ilmeisesti kaksi euroa.

Kyllä siihen työtäkin piti tehdä. Varmasti kuusikin tuntia meni profiilin luomiseen ja isoon siivoukseen.

Oli hassua katsoa omaa kämppää vieraiden silmin. Myös uusien ihmisten tapaamista jännitin hieman, vaikka aivan tavallisia ihmisiä he tietenkin olivat.

Vielä ainakin näillä näkymin on tulossa toiset vieraat. Parannettavaakin aina keksisi, vuodesohva ei ole maailman paras sänky, yhteen valaisimeen pitäisi vaihtaa lamput sekä kahvinkeittimen voisi ehkä joskus päivittää.

Mietin, tasaantukohan työn määrä seuraavien vieraiden kohdalla, en usko, että sitten tarvii niin hyvin siivota.

Airbnb:ssä kannattaa muistaa, että vuokranantajalta pitää kysyä lupa jos vuokraa koko asuntoa. Myös muuten kannattaa tutustua ohjeisiin ym.

Itse ajattelin nyt muutaman kerran kokeilla, mutta en mitenkään villisti ruveta hullun lailla majoittamaan. Itse en ole kauhean sosiaalinen, mutta se on tässä varmasti avuksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta