Siirry pääsisältöön

Sairaslomalla olen syönyt hyvin ja vegaanihehkunut

Minulle tehtiin pieni, sinänsä aika harmiton leikkaus. Viikon verran on pitänyt ottaa iisisti. On ollut ihanan rauhallista. Olen syönyt vegaaniruokaa, pureskellut kunnolla ohjeiden mukaan. Olen miettinyt, kuinka moni nykyään pureskelee kunnolla? Keskittyy syömiseen? 


Jääkaapista löytyi perunasalaattiin ainekset, mikäs sen parempaa kesällä. Olen fiilistellyt vegaanioloa, toivottavasti olen vielä joskus kokovegaani, hiljaa hyvä tulee. 


Eikä kaikki ole vain ihanaa, milloinpa olisi. Yhtenä päivänä muistelin teinivuosien ulkomaan lomamatkoja, joilla lekoteltiin uima-altaan reunalla. Sitten kun iski nälkä, sai allasbaarista vaikka colan ja juustopaahtiksen. Nyt tein sen vegaanisena ja se oli täydellinen! Tosin liian pieni. Ensin leipä paahdetaan, sitten rasva ja juusto päälle, vielä aavistus mikrossa ja valmis leikattavaksi! 


Olen haaveillut vegaanisista kuppikakuista. 

Olen syönyt maukasta puuroa kesähedelmillä. En tajua Instagramin ruokakuvia samanlaisuudessaan, mutta intouduin koristelemaan ja tietysti tein seuralle samanlaisen. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.