Siirry pääsisältöön

Siivoussunnuntai

Taisin löytää tämän kesän tuoksuni kylppäriä siivotessa. Eipä tarvikaan lähteä lenkille kun on jynssännyt kylppärin lattiakaakeleita.

Samalla siivosin lasihyllyt, joilla pidän lääkekaappia, hiusaineita (miten niitä voi olla niin paljon!), tuoksuja, meikkejä, erilaisia voiteita ym.

Tuo Clean -tuoksu oli ollut hyllyssä jonkin aikaa, mutta nyt löysin sen uudelleen, sehän on tosi kivan tuoksuinen! Yksi suosikki on myös ollut Body Shopin Pink Grapefruit jos nyt muistan oikein nimen..

Ihmettelen myös mistä noita purnukoita aina kertyy, no ihan hyvä niin voi sitten käyttää varastosta pois.

Siivotessa tuli heitettyä pois vanhoja ja tyhjiä meikkipakkauksia. Parasta on myös kun jutut voi asetella silleen, että näitä mä käytän arjessa ja nyt kun katson hyllyille, niin oikeasti näenkin ne. Tuli jopa itselle harvinenkin halu laittautua, hih!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta