Siirry pääsisältöön

Kävitkö Kirjamessuilla?

Voitin kilpailusta liput Kirjamessuille, joten piipahdin siellä lauantaina.

Olitteko paikalla? Millaista oli?

Mä kuuntelin jonkun aikaa Laura Gustafssonin haastattelua, oli kiinnostavaa, pitäisi lukea joku hänen kirjansa, kuten tuo uusi Korpisoturi.

Itse en ole kai kovin kaupallinen ihminen vaikka olenkin valmistunut kauppatieteistä. Yhden pokkarin nappasin kuitenkin, nimittäin kuvassakin näkyvän Maailma Albert Einsteinin silmin, siitä lainaus:

"Ja niin tulemme viimeiseen kysymykseemme. Onko mahdollista ohjata ihmisen henkistä kehitystä niin että hän kykenee vastustamaan vihan ja hävitysvimman psykoosia? En ajattele nyt pelkästään niin kutsuttuja sivistymättömiä kansanjoukkoja. Kokemukseni osoittavat, että niin kutsuttu älymystö on kaikkein taipuvaisin joutumaan näiden tuhoisien joukkosuggestioiden valtaan, koska älymystön jäsenellä ei ole mitään suoraa kosketusta käytännön elämään, vaan hän kokee sen helpoimmassa, keinotekoisimmassa muodossa - painetulla sivulla. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta