Siirry pääsisältöön

Kävitkö Kirjamessuilla?

Voitin kilpailusta liput Kirjamessuille, joten piipahdin siellä lauantaina.

Olitteko paikalla? Millaista oli?

Mä kuuntelin jonkun aikaa Laura Gustafssonin haastattelua, oli kiinnostavaa, pitäisi lukea joku hänen kirjansa, kuten tuo uusi Korpisoturi.

Itse en ole kai kovin kaupallinen ihminen vaikka olenkin valmistunut kauppatieteistä. Yhden pokkarin nappasin kuitenkin, nimittäin kuvassakin näkyvän Maailma Albert Einsteinin silmin, siitä lainaus:

"Ja niin tulemme viimeiseen kysymykseemme. Onko mahdollista ohjata ihmisen henkistä kehitystä niin että hän kykenee vastustamaan vihan ja hävitysvimman psykoosia? En ajattele nyt pelkästään niin kutsuttuja sivistymättömiä kansanjoukkoja. Kokemukseni osoittavat, että niin kutsuttu älymystö on kaikkein taipuvaisin joutumaan näiden tuhoisien joukkosuggestioiden valtaan, koska älymystön jäsenellä ei ole mitään suoraa kosketusta käytännön elämään, vaan hän kokee sen helpoimmassa, keinotekoisimmassa muodossa - painetulla sivulla. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta