Siirry pääsisältöön

Varsinainen jämäpasta

Olin taas suosikkiharrastukseni parissa, eli kokkaamassa siitä, mitä löytyy ja on menossa vanhaksi.
Nyt oli juustoa, josta päiväys oli kerennyt jo mennä, mutta aivan käyttökelpoa. Juustoa harvoin ostetaankaan, joten pitäähän se käyttää. Siitä raasteet pastan päälle.
Oli myös iso kasa tomaatteja, muutama oli jo aivan pehmo, mutta hyvin menee pastakastikkeeseen:
Jämäpastojen isä
- pistä pastaa kiehumaan ohjeen mukaan
- mä laitoin täysjyväistä
- pilko yksi valkosipulin kynsi
- pilko tomaatit, voi kaltata, mutten tehnyt niin (kuoret ja kanta pois)
- pannulle iso loraus öljyä
- keitä kokoon keskilämmöllä
- lisää suola, sokeri ja mustapippuri
- siinäpä se, ihanat aromit!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta