Siirry pääsisältöön

Mahdollisuus tulla mesenaatiksi omakustanteen joukkorahjoituskampanjaan

Minulla on 8 päivää jäljellä joukkorahoituskampanjalle omakustanteelle Luovia kirjoituksia psykoterapiasta. Tilanne on siinä mielessä hyvä, että olen saanut yli 20 prosenttia kasaan, mitä pidetään esim. Kickstarterin mukaan rajapyykkinä onnistumiselle, jos saa tuon 20 prossaa, niin 80 prosentin todennäköisyydellä saa loputkin.

Tulkaahan mukaan loppusuoralle, vastikkeet alkavat 10 eurosta. Kiitos! Tiedon jakaminen auttaa myös, jos tiedätte sopivia tyyppejä, keille kertoa kamppiksesta.

https://mesenaatti.me/campaign/?id=279#single/view

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta