Siirry pääsisältöön

Puolivapaa viikko

Tällä viikolla on ollut tarkoitus viettää vapaa-aikaa, vaikka kaikenmaailman juoksevat asiat häiritsevät :) Passi pitää hakea R-kioskilta, laskujen maksua, myöhästyneitä kirjastomaksuja, mitä vielä.

Uudenvuoden juhlintakin oli sen verran railakasta, että vaati hieman toipumista :D
Nyt olen kuitenkin päässyt mukavaan vetelehtimiseen kiinni, kävin katsomassa ex tempore Stalinin aikaan liittyvän Melanijan tien, sain olla yksin koko salissa! Aivan uskomaton kokemus. Ja leffalle täydet suositukset, kaunista kuvausta.

En jaksanut kauppaan ja kaivelin vain kaappeja. Keitin yökahvit ja katselin Areenasta Bloomsburyn ryhmää ja lumouduin. Luin ammattiliiton lehteä ja opin uutta hyödyllistä nykyiseen keikkaduuniin.

Vähän sosiaalisempikin voisi olla, mutta jospa huomenna.. :) Ihanaa uutta vuotta, aina täällä jotkut käyvät lukemassa. Mitä teille kuuluu?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta