Siirry pääsisältöön

Ratkaisuja pieneen takkuamiseen

Viimeiset muutamat kuukaudet on sujuneet tekemisen parissa mukavasti: töiden, projektien, työnhaun, ja kaiken elämän.

Tällä viikolla tuli ehkä joku käänne, ehkä en ollut varma, mihin kaikkeen tarttua, joten aikaa oli ehkä liikaa ja tuntui inhottavalta, eikä kaikki edennytkään niin sujuvasti. Sellaisiakin viikkoja ja päiviä tulee, nekin kuuluvat elämään. Olen ainakin oppinut, että eteenpäin on mentävä, juuri siksi tai siitä huolimatta.

Mietin kuitenkin, mistä niitä voimia taas kerätään, miten saadaan hyvä vire jatkumaan? Ensin lähdin ihan lenkille, sekin auttoi oikeastaan aivan heti ja vielä jälkeenkinpäin. Ihanaa, raikasta ilmaa, helmikuisen keväistä Tervasaarta.

Matkalla keksin vielä, että hieronta naisen tiellä pitää, ja varasin oman korttelin (support your local) Lepoon ajan jo ensi maanantaille. Otin 45 minuutin ajan, ja vissiin jotain turvettakin kuuluu siihen.
Lenkkikin auttoi keskittymään, sain hommia eteenpäin ja tuntuu ihanalta tuo pelkkä varattu aika ja itsestä huolehtiminen stressaavanakin aikana. Sain muilta muitakin vinkkejä tähän tilaan: teenjuonti ystävän kanssa tai kirjan lukeminen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta