Siirry pääsisältöön

Tehokas viikonalku ja pientä kivaa

Viikonloppuna sai olla omassa, hyvässä seurassa. Siinä rentoutuu kun ei ole ärsykkeitä tai muita niin paljon. Saa voimaa, kuulee itsensä. Mulla on kyllä sekin, että voi mennä jumittamisen puolellekin, kun en aina osaa päättää, mitä tehdä.

Viikko alkoikin tosi mukavasti, oli keikkatyön palkkapäivä (tosin siitä kai uupui pari kymppiä). Päätin mennä kahvilaan aloittamaan työviikkoa. Aluksi kahvilan häly ja tuo palkan virhe painoivat vähän, mutta keksin ratkaisun: keskityn aluksi nauttimaan aamiaisesta, nuokin asiat täytyy hoitaa, mutta ei heti. Antaa tilaa.

Tämä toimikin. Vain parissa tunnissa sain tehtyä tosi hyvän työhakemuksen ja lähetettyä sen, maksoin ison laskun, siirsin paypal-tililtä rahaa omalle tilille, ihmettelin paypal-byrokratiaa, joka pitää tietenkin hoitaa, no siinäkin on aikaa. Lisäksi koitin vielä napata lyhykäisen työvuoron tälle viikolle. Hyvin käytetyt pari tuntia!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta