Siirry pääsisältöön

Voiko kivoja, pieniä suunnitelmia olla koskaan liikaa?

Tänäänkin maksan laskuja, joten yritin ladata Danske Bankin sovellusta puhelimeen. Sitä en osannut heti käyttää, mutta latasin myös S-ryhmän sovelluksen, sillä arvelin, että voisin tsekkailla sieltä bonuksia.

Ei ehkä ollut bonuksiakaan juuri tullut, mutta huomasin Hesarin Memphisin Earth Hour -tarjouksen. Minusta se oli niin kiva, että annan jopa suurelle yritykselle hieman ilmaista mainosta blogissani.

Näemmä kun S-sovellukseen kirjautuu, niin bonustensa lisäksi voi nähdä tarjouksia, joita ennen bongasi kirjepostista, ja kaipa vieläkin..?

Itse pistin ihan kalenteriinkin jos menisi maistelemaan Härkishodaria, kaikki kasvisruoat ovat tuolla 25.3. 20 prosentin alella. Kuvaan taisin kirjoittaa Nyhtis, mutta kuka niissä pysyy perässä, kasvistuotteita tulee koko ajan niin paljon.

Itse rakastan kaikkia hyviä konsepteja, minussa on kai sellaista järjestelmällisyyttä, siksi tuo vei huomioni. Tykkään konsepteista kotonakin, esimerkiksi, että bongataan kiva leffa telkkarista ja siihen jotkut kivat safkat.

Eikä kaiken tarvitse olla tuollaista, mutta joskus on kiva tietää, mitä tuleman pitää :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta