Siirry pääsisältöön

Lounasarvio: Kasvisravintola Govindam

Support your local! On jo pitkään pitänyt käydä kokeilemassa Krunikan Govindamia, nyt vielä kuulin, että sinne on tulossa aamiaista, joten nyt haluaisin koittaa sitäkin. Tämä ateria oli samalla mun vaalikahvit, sitä ennen kävin äänestämässä ja aamupäivää oli muutenkin jo takana.

Paikan pitäjä kertoi ystävällisesti vaihtoehdoista, päätin ottaa pienikokoisen bouffet-lounaan. Keitto ja pääannos tulivat pöytään, salaatin ja juoman (vesi) sai ottaa itse. Pienen annoksen hinta oli pikkaisen alle 9 euroa.

Alkukeitto oli tehty linsseistä, ja siinä oli tulisuuttakin, maistui! Salaatti oli myös tosi raikasta ja hyvää, mukana oli jotain kiinnostavaa siemenleipää. Salaatinkastikkeesta, joka oli tosi pehmeää ja maukasta, en ole varma, oliko se vegaanista. Pääruoan sai ainakin vegaanisena. Mutta tarkan linjan kulkijan kannattaa tarkistaa nämä.

Pääruassa oli riisin päällä aivan ihana, makea tomaattikastike. Itse "isompi" kastike oli tehty ainakin perunasta ja kukkakaalista, ja siinäkin oli mausteisuutta. Minulle (olen kyllä aika pikkuinen) tuo pääruoka tai koko setti oli liikaakin, pyysin pientä kippoa, johon loput voi pakata mukaan. Sain juuri sopivan!

Seinillä oli todella kauniita tauluja, ja paikka oli muutenkin viihtyisä. Muitakin asiakkaita kävi, yksi työseurue, ja sitten oli kai kaksi arkkitehtiä, jotka istuivat eri pöydissä, mutta tunsivat toisensa ja rupattelivat.

Menisin uudelleenkin, kokeilisin ehkä hampurilaista ja, no sitä aamupalaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta