Siirry pääsisältöön

Rahan vuosi jatkuu: Kirjauduin S-verkkopankkiin

Tarvitsin tänään johonkin S-verkkopankin tunnuksia. Etsin niitä sitten jopa vähän kiukustuneena, niin kuin minulla on joskus tapana jos koen oloni kärsimättömäksi jonkin asian suhteen. Usein se voi liittyä vaikkapa siihen, jos kirjautuminen jonnekin ei onnistu :)
Minulla on tapana mapittaa sopimukser ym. sopimus-mappiin, maksetut laskut omaan mappiinsa, sieltä sopimus-mapin pohjaltahan ne s-tunnarit löytyivät! Nauratti, tunnarit oli tehty vuonna 2009 ja nyt tarvin niitä ekaa kertaa.
Kirjoitan tätä, koska arvelin, että moni muukin on voinut toimia samoin. Vihdoin pääsin kirjautumaan tilille, ja siellähän oli noin kolmisen kymppiä rahaakin :D Mikä onni, näin rahan vuonna. Noista papereista löysin siis käyttäjätunnuksen, salasanan ja verkkopankin tunnukset, joilla verkkopankissa voi operoida.
Bonuksiaan ym voi sitten siirtää toiselle tilille, itse siirsin osan. Osalla taidan mennä pikkuostoksille, oletettavasti nyt voin maksaa suoraan tunnuksella ja kortilla S-paikoissa. Ostoslistalla olisikin kaikkea, pientä tarpeellista.
** Kävinkin ostoksilla ja löysin kasvovoiteen suojakertoimilla sekä nalle-lakuja, mutta maksaessa sama tunnus ei toiminutkaan, maksu kuitenkin onnistui henkkareilla ja S-kortilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta