Siirry pääsisältöön

Rentoudu ja liikutu Heath Ledgerin parissa

Tämä viiko on ollut huh, aika haasteellinen. Olen tehnyt huiman työviikon ja lisäksi meillä on ollut airbnb-vieraita. Onneksi en ole ollut yksin tässä. Tuntuu, että kaikki on ollut minuutin tarkkaa välillä.

Huomisen jälkeen hellittääkin jo hetkeksi. Viikonloppuna on Pride-kulkue ja kaikkea ihanaa 💚

Heath Ledgeriin liittyvä dokkari Areenalta on tän viikon juttu! Se on vieläkin kesken, ehdin katsoa vain eilen puoli tuntia ja tänään toiset 30 minaa. Eilen jo itkin liikutuksesta Ledgerin lahjakkuutta ja sitä vaan, että raksstan taidetta.

Katso Yle Areenassa:

http://areena.yle.fi/1-3859676

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta