Siirry pääsisältöön

Viikonloppu alkoi nykytanssilla

Viimein ihana, vapaa viikonloppu. En oikein muista kunnolla, milloin sellaista olisi ollut viimeksi. Eilinen päivä alkoi jo aamuviiden aikaan, ja loppui vasta myöhään illalla, hieman jännitinkin, että miten sitä jaksaa.

Ilta kuitenkin räjäytti potin täysin, ja siitä tuli aivan syksyn huippukokemuksia. Kävimme katsomassa Alpo Aaltokosken Deep ja Veljet Itiksen Stoassa, joka on muuten tosi mukava, ja kutsuva paikka.

https://youtu.be/5RZzY3-02Vs

Deepissä esiintyi Aaltokoski, ja se oli hyvin voimakas kokemus. Ravisteleva. Itsessäni se herätti joitain hyvin syviä tunteita todella monista eri kerroksista, hyvin syvältä.

Taustalla esitettiin kuvia, joissa oli vartaloiden kuvia, osin kuvamateriaali oli jotenkin rajuakin. Musiikki oli voimakasta ja menevää.

Aaltokosken asennoissa oli jotakin alkukantaista. Ehdottomasti kannatti mennä! Viikonloppu alkoi upeasti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta