Siirry pääsisältöön

Tipsit vähän hulluun viikkoon

Olen muuttamassa, ja viikko on yksi ressaavimmista hetkeen eri syistä. Olen välillä ihan kuutamolla. Ajattelin koostaa listaa, kuinka vähän hullusta viikosta voi selviytyä ainakin jotenkin, tyylipisteitä ei jaeta:

1. Näe ystäviä. Kävin kahvilla ystävän kanssa, nauroimme ja sekoilimme, tuli hyvä mieli, vaikka etukäteen en tiennyt, miten kohtaaminen osaltani menee.

2. Muista syödä hyvin, edes välillä. Syö mistä tykkäät. Myös aamiainen ulkona voi auttaa! Pieni, kiireetön hetki siellä ja täällä.

3. Muista ihania asioita, jotka ovat ihan ovella, käytä haaveiluun hetki 💚

4. Pidä huolta itsestäsi: käy ulkona, käy pikkulenkillä, katsele sulavaa jäätä. Laita kasvonaamio.

Ennen kuin huomaatkaan, pahin puristus on jo ohi, ja peruselämä hakeutuu uomilleen. Ihanaa pääsiäistä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helppo puolukkamehu pakastemarjoista

Tarvitsin eilen mehua, mutta en vain jaksanut kipaista kauppaan. Keksin tehdä puolukkamehua viime kesänä poimituista puolukoista: Litran mehu- litra vettä kattilaan
- yksi pieni purkillinen jäisiä puolukoita
- keitä keskilämmöllä vartti
- lisää lopuksi enintään desi sokeria, ehkä puoli desiä hyvä
- siivilöi kannuun, joka kestää kuumuuden
- anna jäähtyä
- jäljellä olevista marjoista tein smoothien myöhemmin

Hyötypuita

Tuli tästä puusta tai mikä onkaan mieleen, että yhtenä yönä luin avokado-puusta ja keksin, että haluaisin sellaisen kasvattaa avokadon siemenestä. Tarpeeksi googlailtuani kuitenkin tuntui käyvän ilmi, että avokado-puu kyllä Suomessakin kasvaa vaikkapa kattokorkeuteen asti ihan sisätiloissakin. Hedelmiä se todennäköisesti ei kuitenkaan tuota sisäkasvina, jos tuottaisikin, niin useiden vuosien päästä. Jos sen siirtäisi kesäisin ulos, voisi toivoa olla enemmän. Mutta ehkä jos jotakin rupeaa kasvattamaan ja näkee vaivaa, niin saisi siitä jotain hedelmiäkin tulla, kun vettäkin ne taitavat vaatia aika paljon.

Vegaaniset soijarouhepullat

Taas Chocochilin ohje :) Lisäksi tein spagettia ja ruskean kastikkeen.

Lähetetty Windows Phonesta