Siirry pääsisältöön

Taidekaupoilla

Asun tällä hetkellä väliaikais-asumuksessa, viihdyn varmaan liiankin hyvin! Muuttaessa sai loistavasti käytyä läpi tavaraa. Vieläkin voisi luopua kaikenlaisesta. Tavaraa ei todellakaan tarvitse säilyttää vain säilyttämisen ilosta. Muuttaessa tämä voi kirkastua.

Huomasin myös, että kuin varkain minulle on kehittynyt pieni taide-kokoelma, itselleni juuri sopiva. Ihanaa! Vaarini oli nimittäin hieman taidekeräilijä, mikä ihana perintö laittaa eteenpäin.

Kuvassa oleva Veikko Haukkavaaran teos jäi kuitenkin ylimääräiseksi. Hän on Tampereen seudulta kotoisin oleva taiteilija, jonka teoksia moni varmasti tunteekin.

Laitoin jo Bukowskin taidearviointiin pyynnön, odotan vielä vastausta. Muusta pienestä taide-kokoelmastani en edes suostuisi luopumaan.

Halusin kirjoittaa tällaisestakin aiheesta. Kamaa raivattua tuntee kyllä itsensä vapaaksi. Ihanaa, että melkeinpä kaikki on mennyt myös kierrätykseen, muusta kamasta, mitä ei tarvittu.

Nautiskelkaa viikonlopusta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä lintu?

Tää video on kyllä viime vuoden kesäkuulta. Videon kuvaaja heiluu ihan onnettomasti ja tietenkin puhuu päällekin. Mutta menköön. Kannattaa muuten lukea tähän lintuun liittyvä klassikkokirja.

Naamio

Lähetetty Windows Phonesta